Djevojčicu iz Banje Luke brutalno pretukle zbog momka?

Četrnaestogodišnjakinja iz Banje Luke koja je brutalno pretučena u centru tog grada u subotu navečer napadnuta je zbog navodnog “otimanja momka” vršnjakinji koja je organizovala napad na nju.

 

FOTO: SCREENSHOOT

FOTO: SCREENSHOOT

Prema nezvaničnim informacijama, pet djevojčica koje pohađaju prvi razred srednje škole, pretukle su učenicu 9. razreda osnovne škole, a jedna od njih je sve snimala mobilnim telefonom.

Protiv njih će, kako je potvrđeno iz policije, biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci zbog sumnje da su počinile krivično djelo zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće ponašanje.

Navodno se većina djevojčica međusobno poznaje, a jedna od njih je zbog “preotetog momka” okupila svoje prijateljice te su žrtvi priredile sačekušu u jednom haustoru u centru grada. Brutalno su je izudarale, a na snimku koji je u posjedu jednog banjalučkog portala vidi se kako više djevojaka nasrće na žrtvu, udaraju je rukama, vrijeđaju i šutaju nogama.

 

Nakon toga od nje zahtijevaju da klekne i da im se izvine.

– Klekni, izvini se, poljubi mi đon – govori jedna od nasilinica, dok je ostale podržavaju smijehom.

Žrtva je na to negodovala, pa su nastavile da je šutiraju i tuku. Na snimku se vidi i kako žrtva briše krv iz usta, dok joj nasilnice dobacuju da će one oprati krv. Djevojčica se na kraju izvinjava i tu snimak i prestaje.

Cijeli slučaj razotkriven je nakon što je banjalučki portal snimak dostavio policiji. Istovremeno i majka pretučene djevojčice se obratila policiji.

U međuvremenu, portali su objavili snimke premlaćivanja maloljetnice.

 

Izvor: Faktor
Back to top button