Legendarni Elvir Bolić: Ne idem na utakmice reprezentacije BiH zbog Selme Bajrami…

Loše iskustvo
Loše iskustvo

Legendarni Elvir Bolić sigurno je jedan od najboljih igrača koje je naša fudbalska reprezentacija imala u svojoj historiji. Godinama je bio najbolji napadač turskog prvenstva, a strijelac je nekih od najvažnijih golova naše reprezentacije.

No popularnog Bole danas nema ni na mapi, nema ga u Savezu, bavi se privatnim biznisom i rijetko je gost medija. Nedavno je otkrio da ne ide na utakmice reprezentacije i da je to za njega završena priča.

Ispričao je loše iskustvo koje je imao i koje ga je ponukalo da povuče ručnu. Od tad ne ide na utakmice, a krivca je na indirektan način: ni manje ni više nego popularna pjevačica folk muzike Selma Bajrami.

“Gledam reprezentaciju, ali ne uživo. Zašto? Posljednji put sam gledao reprezentaciju kada smo u Zenici igrali protiv Turske. Tada sam još uvijek bio najbolji strijelac reprezentacije, a u Turskoj sam ostavio neki trag. Zamislite gdje smo Hakan Šukur i ja sjedili – u pretposljednjem redu virili smo između rešetki ograde. Ma, ja sam to još nekako trpio, ali mi bilo neugodno zbog Šukura”, rekao je Bola.

”Šok” u VIP loži

Onda je kazao kakav prizor ga je zatekao u loži za važne osobe.

”Kada sam otišao gore u VIP salon, vidim na sjedalima piše, Selma Bajrami, te nekih likova sačuvaj me Bože. Prođem kroz VIP i nikoga ne poznajem, a svi sjede u ložama. Uoči svake utakmice kupim za svoje prijatelje ulaznice nikoga ne molim”, otkrio je legendarni fudbaler…

Tako je to kad nas. Neke stvari svojstvene su samo nama i nije nam sveto ništa…

dn-vijesti

Back to top button