INTERNET GORI! Svi žele da Senad Hadžifejzović bude predsjednik BiH!

Senad

Veliki odjek imao je tekst koji je prije nekoliko dana objavio BHDijaspora.net. podsjećamo vas, ovaj portal je objavio tužnu priču Senada Hadžifejzovića o teškoj situaciji u kojoj se našla njegova televizija – samo zato što je ovaj novinar imao, i dalje ima “dug jezik” i u brk svima govorio ono što misli.

Politički centri moći su učinili sve da otežaju rad FACE TV-a, pa je tako u Senadovoj televiziji nedavno čak isključena i struja i to u toku najgledanije emisije Centralni dnevni, a pritisci su eskalirali posljednjih dana kada je pritisak na Hadžifejzovića dosegao nove razmjere.

U znak podrške ovog novinara kojeg malo ko, bar od običnog naroda, ne voli, na Facebooku je kreirana stranica, odnosno pokrenuta je inicijativa da se Senad Hadžifejzović kandiduje za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Veliki broj ljudi iz BiH, ali i dijaspore, pozdravili su ovaj korak, te upravo oni žele da vide Senada u Predsjedništvu. Narod žele nekoga upravo iz naroda. Jednostavnog, običnog i poštenog.

Koliko je ova inicijativa realna, teško je reći. Međutim, da je ovaj novinar osvojio mnoga srca običnog naroda, govori i nova stranica koja se pojavila na Facebooku, a istu možete pratiti na OVOM linku.

freshpress.info

Back to top button