TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆI KOD KONJIC| U SUDARU SU UČESTVOVALA ČETIRI VOZILA: TRI OSOBE SU NAŽALOST P…

Tri osobe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u 17:15 sati dogodila na magistralnom putu M-17 između Jablanice i Konjica, blizu mjesta Čelebići.

“U sudaru su učestvovala četiri vozila, dva koja su se kretala iz pravca Sarajeva i dva iz pravca Mostara. Povrijeđene su tri osobe, od toga dvije teže. Srećom nema smrtno stradalih, a povrijeđeni su zbrinuti u Općoj bolnici Konjic”, kazala je poslije uviđaja dežurna tužiteljica Tužilaštva HNK.

Policijski uviđaj saobraćajne nezgode je završen i vozila su uklonjena, tako da je normalizovano saobraćanje na magistralnom putu M-17 Konjic-Jablanica, kod mjesta Čelebići.

AUTOPUT A1: U SUDARU KOD TUNELA VUKOV GAJ POVRIJEĐENE DVIJE OSOBE, SAOBRAĆAJ OTEŽAN

Na autoputu A1 u smjeru Vlakovo – Jošanica došlo je do saobraćajne nesreće, zbog čega se saobraćaj odvija otežano.

Do nesreće je došlo kod tunela Vukov Gaj u smjeru Vlakovo – Jošanica oko 10:25 sati, a učestvovala su dva automobila. Dvije osobe su povrijeđene i prevezene u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Saobraćajna nesreća se dogodila i u sarajevskoj ulici Safeta Zajke, gdje su se sudarila dva vozila na kojima je nastala materijalna šteta. Povrijeđenih nije bilo.

Muškarac povrijeđen u saobraćajnoj nesreći kod Gračanice

Mučkarac čiji identitet za sada nije poznat povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći koja se danas u 15:20 sati dogodila na magistralnom putu M-4 Gračanica-Lukavac u mjestu Kamenica.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) za Klix.ba su kazali da su u ovoj nesreći učestvovali putničko i teretno vozilo.

Tom prilikom je jedna osoba povrijeđena te je prevezena u Dom zdravlja u Gračanici radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Stepen povreda za sada nije poznat.

Uviđaj na mjestu nesreće obavljaju policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Gračanica, a saobraćaj je u potpunosti obustavljen.

ciknovosti.com

Back to top button