TUŽNA VIJEST ZA CIJELU BOSNU: ŽIVOT 26-GODIŠNJEG HARISA KAHRIMANOVIĆA UGAŠEN U NESREĆI KOD…

Dvadesetšestogodišnji Haris Kahrimanović iz Stjepan Polja kod Gračanice poginuo je jučer u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na na dijelu magistralnog puta M-4 Doboj – Tuzla u naselju Donja Orahovica.

Nesreća se dogodila u 15.20 sati, kada se Kahrimanović, koji je upravljao automobilom Golf 5, u krivini sudario sa kamionom scania, sa priključnim vozilom, odnosno cisternom.

Na mjesto događaja odmah je izašla ekipa Službe za hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja Gračanica, ali je dežurni ljekar, nažalost, samo mogao konstatirati smrt mladića.

– Uviđaj su obavili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva TK i službenici Odjela krim-policije PU Gračanica – saopćili su iz MUP-a TK.

Saobraćaj je zbog ove nesreće bio potpuno obustavljen sve do 18 sati, te je usmjeravan na alternativne pravce.

Nakon saznanja o pogibiji mladića, brojni korisnici društvene mreže Facebook objavili su statuse sa izrazima nevjerice i tuge zbog njegovog preranog odlaska.

– Prevelika tuga za sve koji su te poznavali jer si bio divno i neiskvareno biće. Da ti dragi Allah podari dženet, a tvojim roditeljima i sestri sabur – jedan je od komentara na ovoj društvenoj mreži.

NESREĆA SE DOGODILA U 15.20 SATI, KADA SE KAHRIMANOVIĆ, KOJI JE UPRAVLJAO AUTOMOBILOM GOLF 5, U KRIVINI SUDARIO SA KAMIONOM SCANIA, SA PRIKLJUČNIM VOZILOM, ODNOSNO CISTERNOM.

NA MJESTO DOGAĐAJA ODMAH JE IZAŠLA EKIPA SLUŽBE ZA HITNU MEDICINSKU POMOĆ DOMA ZDRAVLJA GRAČANICA, ALI JE DEŽURNI LJEKAR, NAŽALOST, SAMO MOGAO KONSTATIRATI SMRT MLADIĆA.

– UVIĐAJ SU OBAVILI DEŽURNI TUŽILAC KANTONALNOG TUŽILAŠTVA TK I SLUŽBENICI ODJELA KRIM-POLICIJE PU GRAČANICA – SAOPĆILI SU IZ MUP-A TK.

SAOBRAĆAJ JE ZBOG OVE NESREĆE BIO POTPUNO OBUSTAVLJEN SVE DO 18 SATI, TE JE USMJERAVAN NA ALTERNATIVNE PRAVCE.

Faktor.ba / ciknovosti.com

Back to top button