HITNO! DIJELITE. POTREBNA KRV B+ ILI B-

HITNO! DIJELITE. POTREBNA KRV B+ ILI B-

HITNO! DIJELITE. POTREBNA KRV B+ ILI B-
Poštovanje !
Ovim putem se javljam da Vas obavijestim da je Nevzeta u jako lošem stanju. Potrebna joj je veća količina krvi, isto tako da obavijestim da se krv može davati od danas pa na dalje ( svaki dan ). Nevzeta Ribić ( 28 godina ), majka petoro male djece nalazi se na UKC Tuzla već 3/4mjeseca u jako lošem stanju iz dana u dan njeno zdravstveno stanje je sve lošije i lošije. Trombociti joj opadaju sve više iz minute u minutu ( POTREBNO JOJ JE MNOGO KRVI ). Zamolila bih Vas da ne ignorišete ovaj post da se javljate i dijelite dalje kako bih ljudi širom Bosne vidjeli i javili se za pomoć. Isto tako ( nije bitno u kojem ste gradu možete da date krv i u svom mjestu, najbližoj bolnici/dom zdravlju ).
Nevzeta je rodom iz Banovića, a udata je u Babice općina Lukavac. Boluje od leukemije i jako joj je potrebna naša pomoć..
Isto tako, potpisano je da ide u Tursku na liječenje ( da mijenja koštanu srž ) i potrebno je mnogo novca, pa Vas molim dragi narode da joj skupimo novac da se vrati živa i zdrava svojoj dječici.
Oni je stvarno trebaju, tek su počeli da žive.
Nevzeta se nalazi na Internoj na Hematologiji na 5. spratu ko želi da je obiđe i uvjeri se u sve.
Isto tako evo Vam i broj ko može da zove i traži da Vas spoje sa Hematologijom i pitate za njeno stanje ( kako je sada i sl. ) 035/303-500
( Za više detalja oko broja žiro računa i slika nalaza i uputnica obavijestit ću Vas dodatno ).
VEJZOVIĆS SANELA

islam-live.net

Back to top button