Donosimo vam ekskluzivni intervju sa Hamzom Gušićem, učesnikom show takmičenja Zvezde Granda

Hamza Gušić je momak koji se prošle sezone pojavljivao u popularnom show takmičenju Zvezde Granda, ali nažalost nije ostavio dubog trag u svom prvom pojavljivanju, međutim prije par dana tačnije 4.novembra Hamza se predstavio u novom izdanju i nakon nekoliko sekundi dobio svih 7.glasova i oduševio kompletni žiri i cijeli Studio Zvezda Granda. Mi vam u nastavku donosimo ekskluzivni intervju sa ovim popuarnim mladićem.

Zamolili smo Hamzu da nam napiše par riječi o sebi prije nego mu postavimo naša pitanja.

”Pozdrav, zovem se Hamza Gušić inače sam rodom iz BiH iz jednog malog mjesta Mramor kod Tuzle ali evo sudbina je odvela moje roditelje i mene u Zagreb . Radim inače kao medicinski tehničar na odjelu Neurohirururgije u zagrebačkoj bolnici KBC Sestre Milosrdnice i ovim putem pozdravljam svoje kolege sa odjela.

1. Da li ste očekivali ovakvu reakciju cijele regije nakon vašeg nedavnog nastupa u Zvezdama Granda?

– Iskreno nisam očekivao ovako burnu reakciju mislio ono kao i prošle godine,  prvi krug i to je to . Ali mnogo bitan odabir pjesama me doveo tu gdje sam sada i zahvaljujem samom sebi  odabiru pjesama (hehe) i pjevat ču to što volim i sto mi leži.

2. Ko vam je najveća podrška?

-Moja najveća podrška je moja supruga Lejla i hvala joj na tome težak je život s muzičarom nikad me nema kuci (hehe).

3. Čije pjesme najčešće pjevate i ko vam je lični uzor?

-Pa pjevam inače sve od dvojki ,orjentala, balada i tako, najviše volim balade Muharema Serbezovskog , Adila , svestran sam volim svakakve tipove muzike, ali balade najviše.

4. Vaš cilj za ovu godinu ?

– Eh, cilj? Hehe, smršati do početka 2.kruga koje je počinje u januaru 2018.god.

5. Da li se vaš život promjenio nakon  nastupa?

– Pa nije baš pretjerano se promijenio ljudi me prepoznavaju na ulici slikavaju se čestitaju . Najbitnije ostati čovjek, ne dizati se previsoko odmah, tek je prvi krug vidićemo dalje šta će biti . Hehe

6. Dali se u Zagrebu gledaju i prate Zvezde Granda?

-Mogu vam reci da se dosta gledaju i prate Zvezde Granda skoro pa ko i u Bosni i Srbiji, jer inače niko u Zagrebu ne bi ni znao za mene gdje god odeš kažu: ” Eno ga Hamza, sa Zvezda Granda ”, (hehe). Tako da stvarno dosta su gledane.

7. Da li ciljate finale tj. da li mislite da možete ići do kraja?

-Naravno da ciljam finale zato se i takmičim . Ne da mislim znam da mogu samouvjeren sam, sa dobrim odabirom pjesama i pravednim odlukama žirija mogao bi dogurati ako ne do finala bar do polufinala. Ove sezone vjerujem u sebe i radim, kako na fizičkom izgleda tako i na pjevačkom.

8. Šta možete poručiti svima fanovim i svima onima koji vas neizmjerno vole i prate?

-Šta da kažem, ostanite tu pratite moj rad i dalje lajkute moju stranicu pratite moj rad dok vam ne dosadim (hehe).

9. Da možete sada birati s kim i ste snimili duet?

-Volio bi snimiti sa Marijom Šerifović ili sa Adilom  . Sigurno će te me pitati zašto ? Zato jer jedino oni imaju kad ih slusam onu iskrenu emociju i naravno Muharem, čovjek koji ima hitove on cak kad priča, emotivno priča.

10. Da li nam možete otkriti koje ste pjesme odabrali za drugi krug?

-Pa ima ih par, još se nisam odlučio ali imam već 4 pjesme bi koje bi pjevao, ali jako su lijepe, emotivne i mislim da ću u drugom krugu ostaviti mnogo bolji dojam nego u prvom.

U ime našeg portala mi Hamzi želimo mnogo sreće i želimo mu mnogo uspjeha i pratićemo njegove nastupe, a u nastavku poslušajte kako je Hamza oduševio cijeli region jednom od najboljih nastupa u Zvezdama Granda ikad.

https://www.facebook.com/hamzagusicofficial/videos/993006694188367/?hc_ref=ARQwzNCv2E6D4pWEZohq7Rou5V3UbDHfG-rtBiTEN_OwMxT-5xVFgKf0A91LM_-QhbQ

Autor: Infosvijet.net

Back to top button