Nakon šamaranja djevojčice: Pojavio se novi, brutalniji snimak maltretiranja učenika!

 

Još se u javnosti nije stišala bura oko snimka vršnjačkog nasilja iz jedne srednje škole u Arađleovcu, isplivao je još jedan monstruozan video u kome đaci maltretiraju učenika.

Da sve bude bizarnije radi se o Ekonomsko-ugostiteljskoj školi “Slobodan Minić” u Aranđelovcu koja se nalazi odmah do Tehničke škole “Mileta Nikolić” u kojoj je snimljen prvi video u kome učenici maltretiraju drugaricu.

Građani Aranđelovca su ostali šokirani drugim snimkom vršnjačkoga nasilja koji je juče počeo da se širi ovim gradom.

Kako nezvanično saznajemo dječak u crnoj jakni je I.T. sin S.T. inače lokalnog siledžije koji je poznat po tome da tuče djecu. Dječak koji se vidi na snimku obučen u plavoj jakni je M.O. također poznat po veoma problematičnom ponašanju.

– Ovaj dečko ih se plaši i trpi nasilje jer ova dva momka imaju podršku S.T. zvanog Toma Vampira i on im riješi svaki problem sa školom ili policijom. Također poznati su i po iznudama novca, uzimaju djeci pare za užinu. Pedagog zažmuri na jedno oko jer ne želi probleme – priča sagovornik dobro upućen u cijelu situaciju, a prenose srbijanski mediji.

Prema riječima nekoliko ljudi iz Aranđelovca sa kojima su razgovarali problem je što niko ne reagira na ovo što se dešava.

– Mali je Aranđelovac grad, svi se znaju. A oni bez zaštite nažalost šute i trpe nasilje – pričaju ljudi.

Upozoravamo vas da je video uznemiravajućeg sadržaja, a možete ga pogledati na ovom linku.

(Izvor: Kurir.rs)

Back to top button