KĆERKA NINE REŠIĆA DOŽIVJELA STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: SANDRA POVRIJEĐENA…

Kćerka poznatog pjevača Nine Rešića, Sandra, krenula je stopama svog oca, koji je preminuo 2007. godine, u dobi  od 43 godine života. Gradi estradnu karijeru, nedavno je izašao prvi single za “Grand produkciju”, dobila je i nagradu za debitanta godine, koja joj uručena na manifestaciji “Beogradski pobjednik”…

Međutim, sada joj se desilo nešto mnogo strašnije…

Naime, Sandra je tokom noći imala saobraćajnu nezgodu kada je, kako bi izbjegla da čovjek udari u njen automobil, ona udarila u bankinu!

Nesreća se, navodno, dogodila usljed divljanja nepoznatog muškarca koji se na nju zaletio velikom brzinom!

Fotografije pokazuju koliko je oštećen automobil kontroverzne pjevačice…

Kako se doznaje, Sandra je, da bi izbjegla udarac svjesno okrenula volan i udarila u bankinu, nakon čega je hitno prevezena u bolnicu, gdje joj je ukazana medicinska pomoć.

Sandra je izvukla živu glavu, ima ugruvano rame, a narednih nekoliko dana naređeno joj je striktno mirovanje.

Mlada pjevačica sinoć se oglasila i na Instagramu kratkom porukom: “Ova noć nije moj dan”.

Podsjetimo, folk pjevač Amir Nino Rešić preminuo je prije deset godina u bolnici u Bijeljini od perforacije pankreasa.

UŽASAN KRAJ JEDNOG OD NAŠIH POZNATIH PJEVAČA Napustio islam, prešao na drugu vjeru, njegovo dijete…

Jedan od najpopularnijih balkanskih pjevača devedesetih godina svakako je bio Nino Rešić (1964.-2007.), koji je iza sebe ostavio veliki broj hitova i u svojoj tragično prekinutoj karijeri snimio je četrnaest albuma.

Nino je preminuo prije devet godina u 43. godini. Rođen je kao Amir Rešić, ali je tokom života navodno promijenio vjeru i iz islama prešao u pravoslavno hrišćanstvo i promijenio i ime u Nikola.

Zbog dugogodišnjeg konzumiranja alkohola preminuo je 18.10.2007. godine od perforacije pankreasa u 43. godini. Preminuo je u bolnici u Bijeljini, dva sata nakon prijema.

Nino se ženio tri puta i dobio tri kćerke: Sandru, Amelu i Tamaru, a jedna od njih riješila je da krene njegovim stopama.

Sandra Rešić bavi se pjevanjem, a u  muzičkom takmičenju Zvezde Granda pokazala je svoje vokalne mogućnosti, piše beogradski Kurir.

doznajemo.com

Back to top button