Biće ludo i nezaboravno: Približava nam se najveći bh. spektakl u Švicarskoj

Sve manje vremena ostalo je do jednog od najvećih bosanskohercegovačkih  događaja u 2017. godini. Pripreme se lagano privode kraju, a organizatori iz FC Bosna Yverdon za Infosvijet.net otkrivaju da će ova noć biti jedna od najveća i najposjećeniji do sada.

Na nedavnoj muzici koja se održala 30.septembra sala je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Organizator se nada i očekuje da će povodom ove naredne muzike odziv biti još veći. Osim odličnih pjevača koje smo pripremili za 02.decembar, tu noć vas očekuju još mnogo drugih prigodnih sadržaja i iznenađenja po kojima je ovo sjajno društvo iz Yverdona prepoznatljivo.

Asim Bajrić je već gostovao u ovom mjestu i svjedoci smo predivne atmosfere, Moni je jedna od najtraženijih pjevačica, a mlada izvorna grupa Zvuci Bosanskog Meraka su po prvi puta u Yverdonu. Ne sumnjamo u organizatore ni ovaj put i ovom prilikom želimo da se zahvalimo Ćosi koji nam omogućuje ovakva sijela i druženja. Dakle, 02.decembra oko 18h počinje spektakl o kojem će se nema sumnje dugo govoriti. Nemoj te propustiti ovo druženje jer ovo je prava prilika da se mi bošnjaci, a ima nas dosta u Yverdonu i okolo družimo i zabavimo uz odličan muzički repertoar ali i sve vrste pića i naši tradicionalnih jela, prvenstveno ćevapa.

”Biće ludo i nezaboravno, tu noć pratiće i portali i imaće te priliku pratiti live snimak i samim tim obećajemo predivnu noć za sve one koju dođu ”, poručili su organizatori ovog predivnog druženja u  razgovoru za Infovsvijet.net.

Zato pozivamo sve one koji žive u Yverodnu i u blizini a i svima onim kojima daljina ne predstavlja ništa da dođu da podrže ovo druženje  2. decembra  u Yverdonu.

Sve informacije možete dobiti kod Suada Ćosića na broj 078 636 10 06  i Meše na broj 079 687 26 63. 

DOBRO NAM DOŠLI. 

Infosvijet.net

Back to top button