Haos u Skupštini Srbije: Obradović mišem gađao Martinovića

Šef zastupničke grupe Dveri Boško Obradović gađao je mišem od laptopa predsjednika Odbora za administrativna pitanja Aleksandra Martinovića.

Obradović je tako reagovao pošto mu je Martinović koji je i šef zastupničke grupe SNS-a oduzeo riječ nakon što je pokazao plakat na kojem je pisalo “Majo – pokrala si Novi Sad”.

Uslijedila je verbalna rasprava, nakon čega je Obradović prišao Martinoviću i okrenuo njegov mikrofon.

 

– Ne možeš to da radiš Martinoviću, šta ti to znači. Jesi vidio ti da su se tri zastupnika javila za riječ. Čekaj, ne vidiš da su se tri zastupnika javila za riječ? Šta glumiš ti, šta glumiš? Misliš da smo svi budale ovdje – rekao je Obradović kada je prišao Martinoviću.

Martinović se u tom trenutku javio na telefon, a lider Dveri je uzeo miš Martinovićevog kompjutera i bacio ga ka funkcioneru naprednjaka.

Miš prvo nije pogodio šefa zastupničke grupe SNS-a, jer ga je zadržao kabal, a zatim je Obradović “zamahnuo” još jednom. Na snimku se taj trenutak ne vidi jasno, ali djeluje da je zakačio Martinovića po licu.

Martinović je ustao, kao i ostali članovi odbora, a zatim je upirući prstom u Obradovića rekao “mene u Skupštini ne možeš da isprovociraš”.

Na kraju je dodao, “ali kad izađeš odavde, za ovo ćeš da platiš”.

– Hajde ovdje. Hoću li da platim? Evo neka snime, neka snime tvoje prijetnje – uzvratio je Obradović.

Izvor: B92.net

Back to top button