SADIK HASANOVIĆ NOVA ŽRTVA HAKERA! Pjevaču hakovali Facebook profil

Facebook profil Sadika Hasanovića hakovan je samo nekoliko dana pred njegovu veliku promociju pjesme koja je zakazana za 1.decembar.

Pjevač koji će sa svojom prvom pjesmom i sjajnim spotom  otkriti svoje novo lice i ponuditi publici sasvim neočekivani muzički i vizuelni doživljaj, kaže da ga ni ova prepreka neće odvratiti od namjere da svoju karijeru podigne na viši nivo.

– Neprijatnost jeste, ali nije tragedija – kaže Sadik i objkašnjava:

– Iskreno, malo je neobično da mi neko hakuje profil baš usred priprema za spektakularnu promociju koju smo moj tim i ja zakazali za 1. decembar, ali ne želim da se bavim teorijama zavjere. Imam još jedan privatni profil, pa ako sam tim hakerima baš toliko zanimljiv, neka ga hakuju ponovo. Ljude koji vole moju muziku i ono što radim ne mogu da hakuju.

 

Sadik Hasanović nakon cover pjesme ”Zašto nisi ostao dijete” koja broji preko pola miliona pregleda spreman je za veliki iskorak u karijeri. Uspješni mladi pjevač će za nekoliko dana promovisati svoju prvu pjesmu pod nazivom ” GREŠKA ” koji svi s nesrpljenjem čekamo.

U večeri u kojoj će promocija biti održana, 1. decembar, i publika će moći da čuje šta je to Sadik Hasanović spremio, ali prije toga poslušajmo Sadikov cover i uživajmo.

Autor: Infosvijet.net

Back to top button