Ovo se rijetko viđa. Pogledajte kako je izgledao sinoćnji spektakl u Yverdonu!

Poznata je činjenica da kad se god najavi muzičko veče u Yverdonu vlada velika euforija, tako je bilo i ovaj put, sinoćnji gosti Asim Bajrić, Moni i mlada izvorna grupa Zvuci Bosanskog meraka bili su na korak da obore rekord posjećenosti koji drže ”Raspjevane Meraklije”. Sala je faktički bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a Asim Bajrić i Moni i mladi Zvuci Bosanskog meraka pobrinuli su se da publika cijelu noć bude na nogama.

[Best_Wordpress_Gallery id=”84” gal_title=”Muzičko veče Fc Bosna Yverdon”]

Folk pjevač Asim Bajrić je napravio pravi lom. Uz Asimov izbor pjesama lumpovalo se do sitnih sati, a u dobru atmosferu ne treba ni sumnjati. Gosti ove večeri koji su ispunili objekat do posljednjeg mjesta neumorno su đuskali uz brojne hitove koji su se našli na repertoaru, a dodatni plus u cijeloj priči dodala je popularna folk zvijezda Moni, to je pjevačica poznata po fantastičnim glasovnim mogućnostima, atraktivnog izgleda i širokog muzičkog repertoara. Uz njih su se pojavili i mladi momci pred kojima je sjajna muzička karijera, već sada popularna izvorno-narodna grupa Zvuci Bosanskog meraka koje mnogi porede sa starijim i popularnijim kolegama iz grupe Raspjevane Meraklije. Takođe, kao i Moni i Asim i oni su sinoć do kasni sata zabavljali publiku koja je došla iz svih krajeva švicarske da podrže i uživaju u sinoćnjem sijelu.

U nastavku pogledajte videozapise sa sinoćnjeg spektakla.

https://www.facebook.com/mzkonjevicpolje/videos/1436609246461565/

https://www.facebook.com/mzkonjevicpolje/videos/1436560703133086/?hc_ref=ARQq9WP5Ou4Notj_Z0lKZlJSfvIE-TpwyhDlDTjuLBrVohKMYHp3jynLJUgTllgpkQA&pnref=story

https://www.facebook.com/mzkonjevicpolje/videos/1436650796457410/?hc_ref=ARQs8HCZUBXcCgv8hYB4lX9hqGRIznFVoTX8QKVWYb_i5rt2xoYW3MQ7EObeZ6nz5Dg&pnref=story

Najzaslužnijim pojedincima i kolektivima koji su podržali i ostvarili ovu ideju prvenstvno fudbalskom klubu Fc Bosna Yverdon se zahvaljujemo na odličnoj organizaciji i predivnom druženju, nadamo se da će i dalje biti prilike za ovako slične događaje.

Autor : INFOSVIJET.NET

Back to top button