SAŠA MATIĆ: KĆERKE NISAM SREO MJESECIMA!

Pjevač je otkrio šta je sve žrvovao prethodnih godina kako bi bio to što je danas.Saša Matić je priznao da je perfekcionista i da to umije da bude dosadno saradnicima.

– Budem sam sebi dosadan kada razvučem unedogled neke stvari koje se tiču nove pjesme i pevanja jer stalno hoću još neke stvari da doradim na numerama. Dok ne postavim sve kako treba i dok u potpunosti ne budem zadovoljan, ja ne odustajem. To saradnicima umije da bude dosadno, pa i meni samom, ali privatno nisam dosadan, svi kažu da sam jako zabavan kada se, na primjer, šalim- rekao je Saša. Iako pjevač važi za porodičnog čovjeka, on je objasnio da ne stiže da provodi mnogo vremena sa djecom, prenosi expresstabloid.ba.

– Iskren da budem, posljednjih par mjeseci smo se mimoilazili, i to jako mnogo. U smislu da ja dođem kući sa nastupa – oni spavaju, a kada krenem iz kuće zbog obaveza, oni su već napustili kuću jer idu u školu. Ali mi nađemo uvijek prilike da to nadoknadimo, tipa kada su praznici ili neki nama bitni datumi– rekao je pjevač.

(Hayat/Foto: Instagram)

Back to top button