Bošnjaci u Nurnbergu zasukali rukave


Sretni smo da sa Vama možemo podjeliti radost informacije da radovi na izgradnji restoran sale, i kuhinje, ulaze u završnu fazu. Ovu radosnu vijest imamo zahvaljući firmi LIGAMONT koja je donator kompletne plafonske konstrukcije i deke, pregradnog zida koji je montiran, saopšteno je iz Džemata Nurnberg.

”Radnici Ligamonta su sve poslove oko oblaganja stubova, plafonske konstrukcije i redanja ploča uradili u najbržem mogućem roku. Sreća je da naš džemat ima pojedince koji mogu i žele pomoći izgradnju islamskog centra.

”Inspirišimo se ovakvim primjerom”

Želimo istaći kad su u pitanju radovi koji slijededa je firma Ligamont donator većine troškova za pločice koje će biti uskoro postavljene u restoranu i sali. Ovo je prilika da im se zahvalimo sa dovom Uzvišenom Allahu da ih nagradi Svojom nagradom.

Nadamo se da će primjer ove firme i drugih koje su se do sada na bilo koji način uključile, podstaći druge firme i pojedince na akciju. Da li smo svjesni da imamo priliku da svojim doprinosom u novcu ili radom uljepšavamo Allahovu kuću? Da li smo svjesni veličine tog djela? Inspirišimo se ovakvim primjerom”, saopšteno je iz Džemata Nurnbeg.
Bhdijaspora

Back to top button