Pogledajte privođenje u akciji policije u Banjoj Luci

U policijskoj akciji “Avatar” pronađeno je više od tri i po kilograma različitih vrsta droge – potvrđeno je danas iz Policijske uprave Banja Luka.

Akciju su danas sproveli pripadnici Uprave MUPRS za organizirani i teški kriminalitet i Policijske uprave Banja Luka, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Uhapšeno je 13 osoba, od kojih su 12 s područja Banje Luke i jedna s područja Trebinja, a na osnovu naredbe Okružnih sudova u Banjoj Luci i Trebinju izvršen je pretres stambenih i poslovnih objekata na 17 lokacija na području grada Banje Luke, te općina Laktaši, Kotor-Varoši i grada Trebinja.

Tokom pretresa, pronađeno je i izuzeto više od dva i po kilograma marihuane, oko 749 grama spida, oko 26 grama kokaina, mobilni telefoni i nosači sim-kartica, kao i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, piše N1.

Osobe inicijala B.Đ. (1977.), E.A. (1987.), S.P. (1992.), B.M. (1989.), V.V. (1989.), F.H. (1976.), S.Đ. 1982.), A.S.(1982.), B.Đ. (1992.), iz Banje Luke i T.A. (1992.) iz Trebinja, će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga u toku dana biti predati u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

U toku je saslušanje većeg broja osoba, te i dalje prikupljanje relevantnih dokaza, napominju iz policije.

Tokom navedenih aktivnosti, policijski službenici su rasvjetlili i krivično djelo teška krađa za koje se sumnjiči da su ga izvršili G.M. (1992.), B.Đ. (1977.) i B.Ć. (1992.) iz Banje Luke, kada su iz Srpca u novembru otuđili putničko vozilo marke Dacia.Avaz

Back to top button