Molim vas, u ime Allaha, da niko ne potcijeni ni jedan fening i koliko je ko u mogucnosti da odvoji neka da za liječenje ove djevojčice

Esselamu alejkum cijenjene sestre, ovim putem zelim da vas zamolim da se odazovete akciji prikupljanja novca za lijecenje male Nejle Alibasic. Curica je lezala sa sinom jedne moje prijateljice na pulmologiji medjutim kad je situacija postala jako losa nakon duzeg lijecenja uradili su joj ct, magnet i uzeli isjecak. Na zalost dijagnoza je kancer Neuroblastom. Svima nam je jako tesko palo. Curica je pocela primati kemoterapije a dalje lijecenje bi se trebalo obaviti van BiH za sto su potrebne vece finansije. Molim vas u ime Allaha da niko ne podcjeni ni jedan fening i koliko je ko u mogucnosti da odvoji a ko nije pa subhanAllah djela se cjene prema namjeri. Molim Allaha da svoje zalaganje nadjete na vagi dobra onda kad vam to najvise bude trebalo. Sjetite se male Nejlice u dovi. Da Allah olaksa njoj i njenoj porodici i insAllah izlijeci je u potpunosti.

Selam.Alisa Aska dodaj još u tekstu ovo: ljekari na klinici u Sarajevu kažu da je moguće liječenje u Sarajevu, i samim tim fond nesnosni plaćanje troškova liječenja van BiH! Roditelji su odlučili da pošalju upit nekim od bolnica u Njemačkoj, Beču i Beogradu! Kad dobiju predračun i da li je moguće liječenje van BiH, javnost će se obavijestiti Inshallah!

Za detaljne informacije, javite se na fb profil: Alisa AsJa

Novihorizonti.ba

Back to top button