Pogledajte kakvu su atmosferu napravili RASPJEVANE MERAKLIJE i SAMIRA JUGOVIC-SAMY u Ženevi!

Poznata je činjenica da kada god ovi momci dolaze u Švicarsku vlada velika euforija, tako je bilo i ovaj put, najpopularnija izvorna grupa ”Raspjevane Meraklije” uz jednu, našu i vašu podrinjku Samiru Jugović-Samy. Održan je koncert za pamćenje, ne pamti se ovakva posjećenost s obzirom da su ovi momci prvi puta nastupali u ovom dijelu Švicarske tj. u Ženevi.

Galeriju slika pogledajte

[Best_Wordpress_Gallery id=”88” gal_title=”RASPJEVANE MERAKLIJE i SAMIRA JUGOVIC-SAMY GENEVE”]

Već dobro upoznati s publikom Raspjevane Meraklije su otvorili veče sa par svojih novih pjesama i nema sumnje u to da su broj jedan kada je ova muzika u pitanju, publika ih voli i prati iz svih gradova Bosne i Hercegovine, a tako je bilo i sinoć, nekoliko stotina fanova uživali su u izvedbama ovih sjajni momaka, a tačku na sve to stavila je jedna od najatraktivniji pjevačica u Švicarskoj vrlo dobro poznata Samira Jugović-Samy.

U narednom videu ćemo vam prikazati kako je sve to zapravo izgledalo, ali ovaj narod u Ženevi neće imati ništa protiv ukoliko se za par mjeseci opet održi repriza ovog sinoćnjeg spektakla. Hvala svima koji su podržali ovaj projekat koje je organizovalo Udruženje Veterana i Patriora Bosne i Hercegovine.

Autor : Infosvijet.net

Back to top button