Miralem Pjanić seli u slavni klub, odšteta 100 miliona maraka!?

Miralem Pjanić / Vijesti.ba Britanski Express prenio je navode španjolskog Don Balona, tvrdeći kako se Miralem Pjanić našao na meti Barcelone, te da će ga katalonski div pokušati dovesti ukoliko propadne transfer Philippea Coutinha iz Liverpoola.
Barcelona se još od proteklog ljeta povezuje sa mogućim transferom Philippea Coutinha, ali Liverpool i dalje ne želi pustiti sjajnog Brazilca.

Navodno su na Anfieldu, u pokušaju da odvrate Katalonce, odredili astronomsku cijenu za Coutinha, pa bi svi oni koji ga žele u svojim redovima morali platiti Redsima oko 136 miliona eura.

Španjolski Don Balon tvrdi da je taktika Liverpoola urodila plodom, s obzirom da je Barcelona odlučila proširiti “shopping listu”.

Špekulira se da je Barcelona već odredila nekoliko meta kojima će se okrenuti ukoliko propadne Coutinhov transfer, a jedna od njih je i naš Miralem Pjanić.

Don Balon piše kako je dres Katalonaca odavna želja Miralema Pjanića, te kako je bi Barcelona Juventusu mogla ponuditi 50 miliona eura odštete u zamjenu za našeg veznjaka.

(Vijesti.ba / SB)

Back to top button