10 SNOVA KOJE NAJČEŠĆE SANJATE, A NE ZNATE ŠTA ZNAČE…

Svaki ovaj san ste sanjali i po nekoliko puta u svom životu.

PADANJE

Sanjanje pada ima dva tumačenja. Prvo uključuje tjeskobu zbog određene situacije ili problema u stvarnom životu. To može da predstavlja osjećaj gubitka kontrole ili neuspjeha.

Drugo tumačenje je ipak pozitivnije pa padanje predstavlja osjećaj mira, ali i simbolizuje da ste napokon spremni da ostavite nešto iza sebe.

GOLOTINJA U JAVNOSTI

Ovaj san obično podrazumijeva osjećaj ranjivosti, psihološke, fizičke ili emocionalne. Mogli bi se osjećati i izloženo ili stidljivo, zbog nečega što vam se trenutno događa u životu, kao npr. neke nove situacije ili nadolazeći javni nastup.

Ako je to slučaj, pravi strah krije se u tome da ne želite da ljudi otkriju određeni dio vas.

POLAGANJE ISPITA

Polaganje ispita u snu često je znak samovrednovanja, odnosno kritičkog preispitivanja samog sebe pa se to smatra i čestim snom kod perfekcionista.

Puno puta ovaj je san povezan sa stresom, bilo na poslu ili zbog nadolazećih događaja. Možda se bojite osude drugih ili pokazivanja nespremnosti i odbijanja.

NEKO TE LOVI

Proganjanje u snu najčešće je znak toga da se osjećate ugroženo od strane nečega u svom životu, bilo da je to iznutra ili spolja pa ste zbog toga u potrazi za bijegom. Razmislite o tome ko ili šta uliva toliko straha u vas pa odvažite možete li se tome suprotstaviti.

LETENJE

Snovi o letenju vezani su uz kontrolu. Ali, ovaj san je uglavnom pozitivan, jer znači da se osjećate oslobođeno od određene situacije u svom životu. To znači da imate kontrolu ili ćete je vrlo brzo preuzeti.

Stvari polako dolaze na svoje mjesto, a ovaj san je način na koji vam tvoj um govori da ostanete jaki i kada dođu teška vremena.

ISPADANJE ZUBA

Brojni se stručnjaci ne slažu oko tumačenja ovog sna. Gubitak zuba može predstavljati strah od starenja i neprivlačnosti. Zubi se često povezuju i sa snagom, mudrošću i komunikacijom, tako da ovaj san može značiti da imate problema u izražavanju svojih pravih osjećanja u vezi nečega.

Takođe, on može biti povezan s gubljenjem povjerenja u samog sebe ili doživljavanjem anksioznosti u jednom djelu svog života. Ispadanje zuba takođe može da predstavlja određeni prelaz.

SMRT

Smrt obično simbolizuje promjenu ili prelaz, odnosno nastavak ili novi početak.

San da prijatelj, partner, član porodice ili druga značajna osoba u tvom životu umire, ne znači nužno da je to zaista tako već da prolazite kroz emocionalne promjene u svom životu ili želite da negativni aspekt vašeg života dođe do svog kraja.

Uzmi ovo kao znak ohrabrenja za novi početak.

KAŠNJENJE

San da kasniš može da označava osjećaj da propuštate značajnu priliku u svom životu. On bi takođe mogao da predstavlja tjeskobu zbog previše stvari koje se trenutno događaju u vašem životu. Drugim riječima, to bi mogao da bude početak za što efikasnije korištenje vremena.

VODA

Ako sanjate vodu koja je kristalno čista i mirna, to označava osjećaj unutrašnjeg mira. Ali ako je voda nemirna, to je znak da se osjećate neprijatno zbog nečega, a možda i izvan kontrole.

PARALIZA

Sanjate kako ne možete da se pomjerite? To bi moglo da znači da ste se preopteretili, odnosno da pokušavate previše toga da uradite odjednom ili gubite kontrolu nad svojim postupcima. Ali, nemojte da se plašite da preuzmete kontrolu kada se probudite!

(Hayat/Foto:Pexels)

Back to top button