Zvezde Granda: Jelena i Marija slomile naočale Saši Popoviću

Zvezde Granda sutra ruše nove rekorde, jer u studiju je napeto do vrhunca. Aca Lukas ponovno je u svojoj sudačkoj stolici, spreman napraviti show u svom stilu, a Jelena Karkeuša i Saša Popović su u otvorenom ratu.

Direktor Grand Produkcije nastavio je s provokacijama na račun pop dive. Jelena Karleuša je bila posebno raspoložena sve do trenutka kada joj je Popović prigovorio kako izgleda smiješno u usporedbi sa svjetskim zvijezdama. To je pjevačicu ozbiljno uvrijedilo pa mu je uzvratila uvredama.

Ratne žaoke izvukla je i Ana Bekuta koja je Violetu Miljković nazvala “podvarkom”. Od tog trenutka se povela priča o hrani: mesu, kupusu i praziluku. Obzirom da je Karleuša na dijeti, te se time konstantno hvali, Marija je odlučila u studio donijeti pomenute namirnice. Naravno, poslužile su i kao rekviziti u šalama.

Jesu li pomogli plavokosoj pjevačici, vidjet ćemo u emisiji, jer je obukla ultra izazovnu haljinu koja je otkrivala i previše. Marija Šerifović na snimanje je dovela posebnog gosta. Njen ljubimac uveselio je mnoge u studiju. Saznajte kako je izdržao dugo snimanje, koje inače njegova gazdarica sve teže podnosi iz sezone u sezonu? Pojavit će se i kandidatkinja za koju mnogi kažu da liči na JK, što će izazvati prijepore u studiju. Zbog nje su Marija i Jelena slomile naočale Saši popoviću.

Najgledaniji show program u regiji na OBN-u možete pogledati u subotu u 20 sati.

Izvor: Marketing

Back to top button