Kako Brena kaže: Snaho, smanji taj dekolte!

Lepa Brena još jednom je pokazala koliko voli svoju snahu Aleksandru Prijović, pa joj je usred emisije namještala haljinu.

Poznato je da čelnica „Granda“ voli kad je sve perfektno i da je svaki detalj na svom mjestu, pa joj je zasmetalo kad je primijetila da se Prijina haljina „poremetila“. Njih dve su bile gošće u emisiji „Grand specijal“ , a čim je Aleksandra stigla u bekstejdž, Breni je za oko zapao detalj na snahinoj haljini, pa joj je na to i ukazala, piše Kurir.rs.

– Aleksandra, izvrnuo ti se kaiš na haljini. Namjesti ga – poručila joj je svekrva.

Prija je uz pomoć koleginice popravila kaiš, međutim, tokom emisije je haljina nastavila da joj zadaje probleme. Aleksandra se nekoliko minuta mučila i pokušavala da je namjesti, ali kad je shvatila da ne može sama, iskoristila je plejbek Saše Matića i pozvala svekrvu u pomoć. Brena je odmah skočila i pomogla Priji, naročito u predjelu dekoltea, a Popović je prokomentarisao kako svekrva pazi snahu i upitao ima li istine u tome da se njih dve često svađaju.

– Ja sam toliko upala jajnika i sinusa imala u mladosti, jer me je Popović tjerao da oblačim kratke suknjice, pa sada savjetujem Aleksandru kako treba da sačuva svoje zdravlje. A tu je i Filip da je pokriva. Inače, mi se ne svađamo, odlično se slažemo – rekla je Brena.

Back to top button