Rada bila na antidepresivima zbog muškaraca: Spasila me Harisova ljubav

Pjevačica Rada Manojlović iskreno je progovorila o teškim periodima koje je prebrodila, te o trenucima kada se borila čak i sa depresijom i pila lijekove sa kojih se jedva skinula.

Folk zvijezda istakla da je presudno za nju da se izvuče iz kriza bilo poznanstvo, a potom i ljubav sa Harisom Berkovićem.

– Ja mislim da su svi ostali zaleđeni u tom vremenu kada sam ja pila te lijekove. I dalje su ti naslovi o teškoj depresiji, o tim nekim ubistvima, samoubistvima, čudima… Mislim da u nedostatku trenutno aktuelnih stvari u vezi mene negdje se iskopa uvijek nešto što je bilo. Tačno je, činjenica je da je to stvarno tako bilo, ali taj period je daleko iza mene. Prije dvije i po godine, dok se nisam ludo zaljubila. Onda sam riješila sve svoje probleme i skinula se sa antidepresiva – objasnila je plavokosa ljepotica.

Zanimljivo je da je otkrila i da je za lijekovima posezala upravo zbog emotivnih problema i odnosa sa muškarcima.

– Ja sam zbog muškaraca to i pila. Što se tiče posla, tu sam uvijek znala šta radim i onda, nekako, kad ti sve držiš pod kontrolom, kad si ti glavni i odgovorni što se svega tiče, tu si svoj na svome, na svom si terenu. Ovako, kad je veza u pitanju, kad imaš tu i drugu osobu, nikad ne znaš kako će ta osoba da se ponaša i onda poslije nekog vremena kad shvatiš da te ona sigurno voli, ali na neki svoj način koji opet ne odgovara onome kako bi ti želio da budeš voljen, onda dolazi do tih nekih mojih pilula. Jer ne znam šta da radim, budem u iskušenju… Dobra je osoba, sve super, ali nije to to što meni treba i onda znam da će to morati da se prekine i onda krenu neprospavane noći i mozak uvijek uključen – ističe Rada.


(Foto: Instagram)
Na pitanje zašto je konzumirala lijekove, kada je mogla da jednostavno nađe drugog partnera, ona je imala spreman odgovor.

– Zato što sam dobra osoba. Ja sam to radila, bila sam na lijekovima, jer nemam srca da nekoga povrijedim, zato što sam preemotivna i zato što dosta vodim računa o tuđim osjećanjima. Razmišljam, samo da on ne pati, da njemu ne bude teško, a nema veze što se ja raspadam – zaključila je Manojlović.

Back to top button