Najzgodnija Ruskinja ne želi smršaviti, imam najbolju guzu na svijetu, bit ću poznatija od Kim

Mnogi je s razlogom zovu najzgodnijom Ruskinjom, a i da je drugi ne zovu, Anastasia Kvitko bi si zasigurno i sama dodijelila tu titulu.
Zgodna Ruskinja uvjerena je da ima najbolju guzu na cijelom svijetu te da joj ne može konkurirati ni najpoznatija guzica svih vremena, Kim Kardashian.

21 godišnja Kvitko se zbog karijere preselila u SAD, gdje su joj predložili da izgubi koji kilogram, Ona je to s gnušanjem odbila jer smatra da ima savršeno tijelo, sportsku građu i prirodno prekrasno lice.

Ona je već dobila nadimak „Ruska Kim Kardashian“. Mnogi, gledajući njene slika na instagramu, postavljaju pitanje, ko je ova djevojka sa figurom pješčanog sata, kojom je privukla milione sljedbenika na instagramu? Njeno ime je Anastasia Kvitko, a moguće da nije toliko poznata među onima koji nemaju konto na instagramu.

Anastasia ima 22 godina, a rođena je u Kaliningradu u zapadnoj Rusiji. Svojim izgledom je privukla 5,1 miliona sljedbenika na instagramu. Usprkos primjedbama zlobnika, ostala je vjerna svom izgledu, koji se pretvorio i njen svojevrsni znak raspoznavanja. Ona tvrdi da je sva prirodna, a svoj izgled zahvaljuje dijetama i režimu fitnesa.

Trenutno je stanovnica Los Angelesa gdje je postala zaštitno lice nove kolekcije kupaćih kostima za američki brend Eliya Ciocolato.
Međutim, nakon slika koje su ovih dana objavljene u medijima, čini se da će takvih biti veoma malo. Odmah joj je stavljena primjedba da je do ovakve figure došla zahvaljujući nizu plastičnih operacija.

Ova atraktivna Ruskinja privlači veliku pažnju golišavim fotografijama, a otkako je postala i ambasadorka i promotorka Mundijala, interes za njom je dodatno porastao u svim dijelovima svijeta.

Ipak, Anastasija je veoma rastužila učesnike prvenstva u Rusiji 2018. godine. Fanovima je srce slomila fotografijom u vjenčanici, nakon čega su svi pomislili da se udaje.
Dodatan problem im je napravila i činjenicom da je zabranila komentare, pa su fanovi dodatno iznervirani.

Ovu rusku ljepoticu ćemo vjerovatno sresti i na Mundijalu, gdje će obavljati poslove ambasadorke. Do tada ona uživa u SAD-u, a vi uživajte u njenim vrućim fotografijama.

Nema šanse da na ovo ostanete ravnodušni.

Vijesti24h.com

Back to top button