Nećete verovati šta je zbog njih morao da uradi: Povatali se na parkingu, a onda je naišao vlasnik automobila

Snimak neobuzdanog para koji imao je seksualni odnos na javnom mestu usred bela dana, u jednom auto parku u Mančesteru, obišao je svet, ali tu se neobičnosti ne završavaju.
Njih je, naime, usred seksa zatekao vlasnik Škode na čijoj haubi su se prepustili strastima, a u svojoj avanturi čak nisu ni bili sami. Sa strane ih je posmatrao treći momak, koji se zadržao na gledanju, ne učestvujući aktivno u njihovim nepristojnim igrarijama.

Kada se ljutiti vlasnik kola pojavio, besprizornici su brzo navukli pantalone i potrudili se da se brzo udalje sa mesta događaja.

– Bili su neverovatno otvoreni i bilo je apsolutno urnebesno videti ih šta rade, ali moj rođak se više se zabrinuo da će mu isprljati kola – rekao je rođak vlasnika Škode, koji je u spornom trenutku bio sa njim.

Drugi očevici izjavili su da su poludeli od smeha kada su u 14 časova posle podne videli par koji vodi ljubav, i da ih je naročito šokiralo prisustvo trećeg čoveka, koji ih je posmatrao.

Vlasnik auta nije mogao a da ne odveze kola na pranje, a da li je njegova reakcija preterana, prosudite sami… Pogledajte kako je izgledala ova neobična scena:

(srbijadanas.com)

Back to top button