Majka domaćica snimila video kako bi suprugu pokazala “šta to radi po cijeli dan” (VIDEO)

Nakon što joj je suprug svaki dan govorio da “uživa u slobodnom danu”, Gemma Chalmers, domaćica i majka, snimila je video koji traje osam minuta, a koji pokazuje kako zapravo izgleda njen dan.

“Moj suprug je pokrenuo vlastiti biznis i zaista radi puno, ali u isto vrijeme misli da ja nemam mnogo posla. To mi je dosadilo i pomislila sam: ‘Dokazat ću ti da nisi upravu’…”, rekla je.

Na početku videa Gemma sprema dvogodišnjeg sina Kaylea za igraonicu. Dok je on u igraonici, ona sve vrijeme vrijeme čisti u kući i sprema odjeću. Nakon što ga je pokupila i uspavala, razvrstavala je odjeću, a nakon što je napravila ručak odvela je sina na govorne vježbe.

All weekend my lovely partner has been moaning that I do nothing all day, so I thought I’d show him a full day. Before I even started this video I had two smashed glasses to clean up as the little man thought it be funny to throw then off the kitchen unit. I emptied the dishwasher, gave the little man breakfast, managed to get a quick shower(with the little man coming and checking on me throughout) changed his bum and got dressed myself.I actually find having a day of work more like a day off. So Mr Jones no more saying “enjoy your day off” or “what have you done all day” because the answer is….. Iv been a mummy all day…Also a cleaner, a driver, a cook, a storyteller, a nurse, a playmate, a toddler wrestling coach, a teacher, an art Director, a potty trainer, a Champion tickler, a wardrobe stylist, a personal dresser, a laundry operator, a personal shopper, and many more. My 12 hour day in 8 minutes 😳This is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact info@catersnews.com or +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615

Posted by Gemma Chalmers on Mittwoch, 13. Dezember 2017

“Ja sam čistačica, vozačica, kuharica, pripovjedačica, medicinska sestra, partnerica za igranje, trenerica za hrvanje, učiteljica, umjetnički direktor, šampion u škakiljanju, lični stilista, lični kupac i još mnogo toga”, rekla je Gemma.

Nakon što je objavila video dobila je mnogo pozitivnih povratnih informacija od drugih preopterećenih i potcijenjenih roditelja koji su joj zahvalili što je snimila prikaz njihovog dana.

“Zbog toga gospodine Jones mi nemoj više govoriti: ‘Uživaj u svom slobodnom danu’ ili ‘Šta si radila cijeli dan?’. Jer odgovor je da sam bila mama cijeli dan”, poručila je Gemma svom suprugu.

(Izvor: Klix.ba)