Majka domaćica snimila video kako bi suprugu pokazala “šta to radi po cijeli dan” (VIDEO)

Nakon što joj je suprug svaki dan govorio da “uživa u slobodnom danu”, Gemma Chalmers, domaćica i majka, snimila je video koji traje osam minuta, a koji pokazuje kako zapravo izgleda njen dan.

“Moj suprug je pokrenuo vlastiti biznis i zaista radi puno, ali u isto vrijeme misli da ja nemam mnogo posla. To mi je dosadilo i pomislila sam: ‘Dokazat ću ti da nisi upravu'…”, rekla je.

Na početku videa Gemma sprema dvogodišnjeg sina Kaylea za igraonicu. Dok je on u igraonici, ona sve vrijeme vrijeme čisti u kući i sprema odjeću. Nakon što ga je pokupila i uspavala, razvrstavala je odjeću, a nakon što je napravila ručak odvela je sina na govorne vježbe.

https://www.facebook.com/Gemma.Chalmers82/videos/10212932844213974/?lst=100005876821566%3A1176764649%3A1514323003

“Ja sam čistačica, vozačica, kuharica, pripovjedačica, medicinska sestra, partnerica za igranje, trenerica za hrvanje, učiteljica, umjetnički direktor, šampion u škakiljanju, lični stilista, lični kupac i još mnogo toga”, rekla je Gemma.

Nakon što je objavila video dobila je mnogo pozitivnih povratnih informacija od drugih preopterećenih i potcijenjenih roditelja koji su joj zahvalili što je snimila prikaz njihovog dana.

“Zbog toga gospodine Jones mi nemoj više govoriti: ‘Uživaj u svom slobodnom danu’ ili ‘Šta si radila cijeli dan?’. Jer odgovor je da sam bila mama cijeli dan”, poručila je Gemma svom suprugu.

(Izvor: Klix.ba)

Back to top button