Vruće je uz aut liniju : Denise Bueno u uskoj majici bez grudnjaka dijeli pravdu u Brazilu

Netko me zove seksi sutkinjom, ali ne volim to. Ne mislim da sam seksi, želim da me smatraju profesionalkom – kaže Denise Bueno, pomoćna sutkinja iz Brazila.
No na naslovnice nije došla zbog svojih sudačkih odluka, već zbog mokre bijele majice na utakmici amaterskih momčadi Desirea i Sportinga, piše Goal.

Naime, Bueno je obavljala posao pomoćnog sudije na jednoj amaterskoj utakmici brazilskih timova. Osim ljepote, pažnju je plijenila zbog bijele majice, ispod koje nisu bili grudnjaci.
Brazilska manekenka Denise Bueno, postala je viralni hit.

Snimljena je nedavno u meču timova Desire i Sporting u jednoj od amaterskih liga. Niko nije mogao da igra, nekima je bilo neprijatno, drugi su se pravili da im je neprijatno, publika je bila oduševljena. Igračima nije bilo lako, a nakon meča je napravljena slika koja je postala hit na internetu. Problem je izgleda bila uska majica, a Denisa je još po sebi prosula vodu koju je pila u jednom trenutku – mnogi je optužuju da je to uradila namjerno.

“Znam da me zovu seksi linijski sudija, da ima lascivnih komentara, ali ne obraćam pažnju. Ništa nisam uradila namjerno, niti mi takva pažnja prija, fudbal je u prvom planu”, kaže sutkinja Bueno.

Doevid.com

Back to top button