Detalji krvavog sukoba u Zagrebu: Ubijeni muškarac pliva u krvi, pretučena žena tvrdi da je silovana

Oko podneva u Zrnetićevoj ulici u zagrebačkom naselju Vrapče pronađen je mrtav muškarac. Policija je ženu, za koju se pretpostavlja da ga je ubila nakon što su se sukobili, prevezla u bolnicu u jako alkoholiziranom stanju. Stan u kojem je pronađen muškarac, neslužbeno doznaje Index, pliva u krvi, a žena tvrdi da je silovana.

U KBC-u Sestre milosrdnice primili su ženu koja je dovezena u pratnji policije u vidno alkoholiziranom stanju. Dr. Mihovil Ivica, specijalist opće kirurgije i traumatologije, potvrdio je da su to pokazali i laboratorijski nalazi.

– Ona je sad u obradi, nema teške tjelesne povrede, no sva je natučena, ima ogrebotine, ali nije životno ugrožena. Ona izjavljuje da je silovana i sad čeka na pregled ginekologa te pregled kod psihijatra. Mi smo joj vadili krv i nalazi su pokazali da je jako alkoholizirana – rekao je dr. Mihovil Ivica.

Index neslužbeno doznaje da cijeli stan u kojem je došlo do sukoba pliva u krvi te da je ubijeni muškarac bio u vezi sa ženom koja je oblivena krvlju stigla u Vinogradsku bolnicu.Avaz

Back to top button