Dječak završio na hirurgiji, majka tvrdi da ga je pretukao vlasnik igraonice

Majka Tatjana G. iz Vranja optužila je vlasnika igraonice “Cyber arena” u naselju Gornja čaršija da je 27. decembra u 19 sati krvnički prebio njenog 12-godišnjeg sina M. D.

FOTO: BLIC
Dječak je danas, pošto je dva dana proveo na hirurškom odjeljenju Zdravstvenog centra u Vranju, zbog potresa mozga i drugih povreda pušten kući.

Vlasnik Vladimir Dimić odbacuje tužbe i tvrdi da nije tukao dječaka, već je “samo radzvojio mališane koji su se potukli u igraonici”.

Uzemirena i ogorčena majka izjavila je da će kivično goniti muškaca koji je pretukao njenog sina i mogao da ga ubije.

Saslušanjem majke, sina i navodnog batinaša Osnovno javno tužilaštvo procesuirat će nemio slučaj 3. januara.

Navodno je Vladimir Dimić nekoliko puta glavom o zid udarao dječaka, o čemu su obaviješteni Policijska uprava i Osnovno javno tužilaštvo.

– Dijete se igralo sa drugarima iz komšiluka. Posvađali su se, sporječkali i počeli da se guraju. Na snimku sa video nadzora vidi se kako prilazi muškarac, hvata moje dijete i više puta udara glavom o zid. Kada ga je pustio, sin se držao za glavu, zanosio se i nekako došao do kuće. Udarajući sina glavom o zid mogao je da ga ubije. Roditeljima je zabranjeno da biju svoju djecu, a kamo li nepoznati ljudi – ogorčena je Tatjana Grujić.

Vladimi Dimić rekao je novinarima da je dao izjavu u Policijskoj upravi i dostavio snimke sa video nadzora.

Rekao je da su se djeca u igraonici potukla i da ih je samo razdvojio, piše Blic.

Negira da je udario dječaka. Čak tvrdi da bilo koje dijete nikada ne bi udario i povrijedio.

Izvor: Blic

Back to top button