Otkriveno zašto je monstrum iz Rakovice sebi prerezao grkljan: Posljednjih dana samo šetao i ponavljao ovo

Marko Nikolić, koji je u julu ove godine ubio svoju nevjenčanu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila (4), prerezao je sebi grkljan danas u zatvoru, a sumnja se da je to uradio zbog ubistva djeteta,prenosi “Kurir”.

Nikolić je u posljednje vreme počeo da žali što je ubio svog sina Mihaila, stalno je šetao po ćeliji i više nije mogao da spava.

Inače mali Mihailo bi proslavio peti rođendan baš prije nekoliko dana, 27. decembra, pa se sumnja da je Nikolićev pokušaj samoubistva vezan sa tim događajem.

Nikolić je danas razbio ogledalo u kupatilu sobe i prerezao sebi vrat.

Trojica muškaraca koji su sa njim u sobi, odmah su reagirali, kao i komandiri koji su pozvali Hitnu pomoć. Ekipa ljekara je brzo reagovala i počela sa reanimacijom.

Nikolić je uhapšen 12. jula, kada je ispred Centra za socijalni rad iskasapio svoju suprugu Maju Đorđević, koja je na mjestu preminula.

Prethodno je zadavio njihovog sina Mihaila (4) i bacio ga na beton pred očima prestravljene žene.

U krvavom piru povređeno je i troje radnika Centra za socijalni rad koji su pokušali da obuzdaju monstruma i otmu mu nož kojim je nemilosrdno probadao nesretnu ženu.

Inače monstrum iz Rakovice je samo dva dana posle ovog svirepog zločina, tokom sahrane bivše supruge i sinčića mirno ručao u pritvoru.Avaz

Back to top button