BOSANSKO-SRPSKI ROMEO I JULIJA: Brane im da žive zajedno! Evo kakve nevolje doživljavaju…

Rada Manojlović i Haris Berković su odlučili da počnu svoj zajednički život, ali izgleda da to na sve načine pokušava da osujeti Mirsad Berković, Harisov otac.

Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, Mirsad uopšte ne dozvoljava pjevaču da se preseli u Beograd kod Rade.
“Haris je ocu saopštio da s Radom planira zajednički život i odmah je nastao haos. Mirsad mu je rekao da nema njegov blagoslov i da je mlad za tako ozbiljan korak… Svađali su se dugo,, Mirsad ne popušta, a Haris više ne zna šta da uradi. Haris ne želi da se zamera svojima, ali ni da izgubi svoju ljubav” . govori naš sagovornik.

Pobjednik “Zvezda Granda” je čak predložio Radi da žive zajedno u Bosni, ali pjevačici to ne pada na pamet.

“Mladi par zasad uspeva da odoli pritiscima Harisove porodice, ali ne znam koliko će izdržati. Mirsad Berković je neumoljiv” govori ovaj izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Berkovićem,, međutim njegov telefon poznat redakciji nije bio dostupan. Pozvali smo Radu, ali ni ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive… Ona je nedavno u razgovoru za Kurir izjavila kako spada u grupu žena koje se bore za svoju ljubav.

“Verujem u ljubav i od toga nikad neću odustati. To mene pokreće. Trudim se da prepreke koje se pojave rešim u hodu, svidelo se to nekome ili ne. Šta ima loše u tome što želim da budem srećna” kazala je zaljubljena Rada.

Mirsad Berković je pre mesec i po dana za Kurir izjavio kako apsolutni nema ništa protiv veze sina sa starijom koleginicom, ali to se izgleda naprasno promenilo.

” Nemam ništa protiv njihove veze. Mladi su, ko zna šta će tu još biti. Ja im želim sve najbolje” kazao je tada Mirsad za Kurir. Međutim, dve nedelje kasnije je na snimanju “Grandovih zvezdica”, gde je Rada doskoro bila član žirija, pored snajke prošao kao da se ne poznaju.

Kad je video, odmah je skočio sa stolice i promenio mesto sedenja samo da joj se ne bi javio…

(Izvor: Kurir)

Back to top button