RS trese skandal: Ceca u Banju Luku dolazi helikopterom ili limuzinama Vlade RS-a

Ona je na dočeku Nove godine nastupila u jednom banjalučkom klubu, a od tada ne prestaju kontroverze o načinu njenog dolaska u grad na Vrbasu. Javnost u Banjoj Luci već drugi dan bruji o tome, te se traže odgovori na pitanja da li je srbijanska pjevačica na koncert doputovala o trošku građana, te, ukoliko je to tačno, po čijem nalogu joj je odobren prevoz helikopterom Helikopterskog servisa RS-a.

Zastupnički klub PDP-a u Narodnoj skupštini RS-a zatražio je danas od Vlade RS-a da hitno odgovori je li tačno da je helikopter RS-a u novogodišnjoj noći dovezao pjevačicu u privatni noćni klub u Banjoj Luci.

– Zastupnički klub PDP zahtijeva hitan odgovor na pitanje – za koje tačno potrebe je 31. decembra 2017. i 1. januara 2018. godine korišten helikopter u vlasništvu RS-a, a koji je pod direktnom nadležnosti Kabineta predsjednika RS-a. S obzirom na to da su se pojavili skandalozni napisi, kao i fotografija koja to dokazuje, na kojima se jasno vidi da je helikopter Helikopterskog servisa RS-a dovezao pjevačicu Cecu Ražnatović na nastup u noćni klub u vlasništvu ljudi bliskih Miloradu Dodiku, od Vlade RS-a tražimo da razjasni da li će i na koji tačno način biti opravdano trošenje novca za ovaj let – saopšteno je danas iz PDP-a.

Ovo nije prvi put da dolazak ove pjevačice u Banju Luku prate brojne kontroverze i skandali. Naime, 2012. godine prilikom dolaska u Banju Luku, a nakon slijetanja privatnim avionom na banjalučki aerodrom, dočekala ju je limuzina Vlade RS-a, kojom su je potom odvezli u apartman koji se nalazi u sklopu zgrada Administrativnog centra entitetske vlade.
Ona je tada doputovala kako bi održala koncert u vodenom parku “Aquana”.

Gostujući u junu 2008. godine na manifestaciji “Noć šampiona”, ona je na banjalučki aerodrom sletjela direktno sa Kipra, a na koncert na stadionu banjalučkog “Borca” dovezena je također u vladinoj limuzini. Nije otkriveno koliki iznos je dobila za ovaj nastup, kao ni za učešće na ranijem predizbornom skupu SNSD-a na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

Izvor: Faktor

Back to top button