Nakon što je otkrio da ga je Tanja Savić RAZOČARALA, Saša Popović priznao za koju pevačicu je NA PRVI POGLED znao da će biti PRAVA ZVEZDA

U okviru Grand produkcije Saša Popović već dugi niz godina bira jednog od najboljih pevača. Među njima bilo je mnogo imena. Neka su se izdvojila, neka nisu opstala na sceni.

Saša Popović
Foto: Youtube / screenshot
Saša Popović
Tokom poslednje emitovane epizode, Saša je komentarisao jednu od učesnica na sceni, a onda se dotakao i Milice Pavlović i prisetio se njenog pojavljivanja na sceni.

Milica Pavlović
Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija
Milica Pavlović
On je na prvu shvatio da će biti zvezda, a to je potvrdio i Saša Matić koji je tada sedeo u žiriju.

– 2011. godine Milica Pavlović se pojavila u takmičenju. U žiriju je pored mene sedeo Saša Matić i rekao je “Sale, daću joj glas. Kakva je ovo riba!”. Pitao sam ga- Kako znaš. Rekao mi je- Osetio sam- iskren je bio Popović.

Saša Matić
Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Saša Matić
I Viki je potvrdila to.

– Milica zrači dobrom energijom- rekla je Viki.

Pre nekoliko dana Saša je izjavio da su mnoge Zvezde Granda uspele, ali da jedna ipak nije dosegla svoj maksimum, iako je on bio uveren da će imati mnogo veće hitove i uspeh. Reč je o Tanji Savić.

Tanja Savić
Foto: R.Ristić / RAS Srbija
Tanja Savić
– Mislio sam da će velika zvezda biti Tanja Savić. Iskreno. Kada smo završili takmičenje 2004. godine mislio sam da će za deset godina biti daleko najveća zvezda. Ona je zaista divna pevačica i dobra devojka, lepa i zgodna, super peva, ali nije dostigla ono što smo mi očekivali od nje. Zašto? Da li je ona kriva ili smo to mi? Ne znam. Kažem da smo od Tanje Savić očekivali mnogo- iskren je bio Popović.Blic

Back to top button