PROSIDBA KOŠTALA 2 MILIONA DOLARA: PARIS HILTON REKLA “DA” NA SKIJANJU U ASPENU

Bogata nasljednica Paris Hilton (26) odnedavno na ruci nosi dva miliona dolara vrijedan zaručnički prsten. S dečkom Chrisom Zylkom (32) zaručila se tokom zimovanja u Aspenu. Par je u vezi dvije godine, a Paris kaže da je glumac ljubav njenog života.

– Rekla sam „da“! Tako sam sretna i uzbuđena jer sam zaručena za ljubav svog života. Moj najbolji prijatelj i srodna duša. Savršen za mene u svakom pogledu. Tako posvećen, odan, pun ljubavi i dobrote. Osjećam se kao najsretnija djevojka na svijetu! Ti si ostvarenje mojih snova! Hvala ti što si mi pokazao da bajke postoje – napisala je na Instagramu uz fotografiju zaruka usred snježne planine u elitnom skijalištu u Aspenu.

U još jednom tweetu Paris je napisala kako nije mislila da će pronaći nekog ko je tako savršen za nju, a objavila je i fotografiju velikog dijamanta koji joj je Chris poklonio. Dijamant od 22 karata dizajniran je prema jednom koji je u vlasništvu Parisine majke, koji nasljednica jako voli.

– Paris je najljepša osoba na svijetu izvana i iznutra. Osjećam se kao najsretniji muškarac na svijetu koji će se vjenčati s djevojkom iz snova. Ne mogu dočekati da provedemo cijeli život zajedno – rekao je Chris.

Prije ovih zaruka Paris je rekla “da” dva puta. Prvi put manekenu Jasonu Shawu, s kojim je prekinula 2003., a drugi put grčkom bogatom nasljedniku Parisu Latsisu 2005., s kojim je brzo prekinula.

The most romantic moment of my life! 😍💎 #Engaged 👰🏼

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)


Avaz