SPREMA JOJ IZNENAĐENJE: Daru dečko želi da zaprosi na koncertu!

Dara Bubamara i ne sluti kakvo je iznenađenje čeka 21. aprila na koncertu u Štark areni.

Kako Kurir saznaje, pjevačicu baš na njenom spektaklu planira da zaprosi 16 godina mlađi dečko Nemanja Bezbradica. Bivši košarkaš Partizana je, prema riječima kurirovog izvora, već osmislio kako to da izvede.

– Dara i Nemanja su ludi od ljubavi. Njih dvoje su skoro godinu dana su vezi i sad je pravo vrijeme da je i ozvaniče. Pričali su o braku, kao i o vjenčanju u Dubaiju, ali se još uvijek ništa konkretno nije desilo. Košarkaš ima ozbiljne namjere s pjevačicom i zato hoće da je zaprosi na njenom prvom solističkom koncertu u Beogradu – navodi izvor blizak Bezbradici i dodaje:

– On zna koliko njoj znači koncert i zato je riješio da prosidba bude baš tog dana. Sada se savjetuje s prijateljima da li da joj prsten pokloni na pola spektakla ili da to ostavi za kraj. Vjerujte da Dara i ne sanja šta njen dečko ima na umu – završava izvor.

Dara i Nemanja su se prošle nedelje vratili iz Majamija. Čim je došla u Srbiju, pjevačica je dobila temperaturu. Uz nju je dečko koji joj pomaže da se što prije oporavi.

Izvor: Avaz.ba

Back to top button