ZATRAŽIO JE RAZVOD ZBOG ŽENINE OGAVNE NAVIKE: DESET GODINA JU JE TRPIO, A OVAKO SE SVE ZAVRŠILO!

Lin se zabavljala sa svojim momkom, a u to vrijeme kupala se jednom nedjeljno.

– Nakon vjenčanja stanje se pogoršalo. Prvo je počela da se kupa jednom mjesečno, a onda dva puta godišnje – tvrdi njen muž.

On više nije mogao da podnese situaciju kada je njegova supruga počela da se kupa jednom godišnje. Linin muž tvrdi i da su se zbog ženine neobične navike imali seks samo jednom godišnje i da zbog toga nisu imali djece u braku koji je trajao deset godina. Lin je nezaposlena, nezaposlen je bio i njen uskoro bivši muž.

– Imao sam priliku da radim kao stražar, ali me Lin nagovorila da ostanem kući i brinem o njenom bratu – kaže suprug. Finansirala ih je ženina majka koja im je povremeno plaćala dnevne troškove.

– Ostali smo sirotinja jer niko od nas nije radio. Nisam mogao da platim ni zdravstveno osiguranje ni da priuštim odlazak kod zubara – žali se suprug. 2015. godine pronašao je posao i odselio se iz porodičnog doma. Nakon što mu se žena pojavila na radnom mjestu i tražila da da otkaz, muškarac je odlučio da zatraži razvod.

Lin kaže da se protivi razvodu i da su njeni roditelji supruga tretirali kao vlastitog sina. Kaže i da je otišla na njegovo radno mjesto jer joj se nije javljao. Sud je odobrio razvod, ali Lin se može žaliti na odluku, prenosi Kurir.

(Hayat/Foto:Freepik)

Back to top button