ZNAM DA ŽENA DOVODI LJUBAVNIKA U NAŠU KUĆU: VOLIO BIH DA OSTANE TRUDNA SA NJIM, A EVO ZAŠTO! 26 jan | 19:48

On zna da njegova žena već godinu dana dovodi ljubavnika u njihov dom, ali razlog zbog kog ne reaguje na prevaru zaista je šokantan.

Naime, u prevaru svoje žene sumnjao je ali je sve potvrdio kada je jednog dana došao ranije sa posla. Nije reagovao, pravio se da se niša nije dogodio, a ono što je sve iznenadilo jeste izjava da bi volio da njegova supruga ostane trudna sa ljubavnikom.

– Imam 44 godine, a moja supruga 39. U braku smo 18 godina. Nikada nismo koristili kontracepciju, ali nismo uspjeli da proširimo porodicu. Supruga uvijek dođe kući s posla prije mene. Znam da ima ljubavnika jer sam jedan dan došao ranije kući i čuo zvukove seksa koji su dolazili sa sprata. Nisam konfliktni tip, pa sam samo otišao u dnevni boravak, sjeo na kauč i pričekao. Čuo sam potom suprugu kako tiho ide niz stepenice i nešto šapuće. Čuo sam još nečije korake koji su otišli kroz kuhinju i izašli na zadnja vrata. Supruga je odmah otišla gore. Zatvorio sam vrata i viknuo da sam stigao. Moja žena je bila malo iznenađena što sam došao kući tako rano. Nastavili smo razgovor kao i inače, o tome kako je provela dan, i to je bilo to – rekao je ovaj muškarac, prenosi Kurir.

On je otkrio i zbog čega je tako hladnokrvno reagovao.

– Istina je da se nisam iznenadio što ima drugog, jer je naš seksualni život prilično loš već nekoliko godina. Sljedeći put kada sam ranije završio s poslom, nazvao sam je iz kafića na putu ka kući. Sada sam svjestan ljubavnika, i znam kada je bio u njenoj blizini. Bude uvijek sitnih naznaka. Potajno se nadam da će ona ostati trudna s njim. Dijete možda spasi naš brak, a ujedno i učini moju ženu sretnom. Uvijek sa čežnjom gleda kolegice na poslu kada odlaze na porodiljsko – rekao je i iznenadio sve.

(Hayat/Foto:Freepik)

Back to top button