Dječak (14) pokušao da se ubije zbog ljubavnih muka

Direktorica škole Emilija Rajić Matić demantuje sve. Učenik sedmog razreda M.V. (14) pokušao je da se ubije u toaletu OŠ “Karađorđe” u Ostružnici kod Beograda, i to, kako tvrde njegovi drugari, zbog neuzvraćene ljubavi. Dječak je tokom velikog odmora popio između 6 i 12 bromazepama, poslije čega mu je pozlilo, pa je pao na pod. Drama se odigrala u petak oko 10 sati.

– Nekoliko njegovih drugara ušlo je u toalet i ugledalo M.V. kako leži na podu. Dječaci su prestravljeni otišli otrčali do direktorice, koja je pozvala Hitnu pomoć. Dječak je potom u svjesnom stanju prevezen u dječju bolnicu – kaže sagovornik “Srpskog telegrafa“.

Prijatelji ovog osmaka kažu da mu se jedna djevojčica sviđa već duže vrijeme, ali da ga je ona odbila.

– To je M.V. potpuno obeshrabrilo i mislimo da se zato odlučio na ovakav korak – kažu njegovi drugari.

S druge strane, njegova majka Slavica tvrdi da njen sin nije pokušao samoubistvo.

– On je epileptičar, i nažalost, dobio je opet napad. Upravo smo se vratili iz bolnice, on je dobro, primio je terapiju i trenutno se odmara kod kuće – rekla je Slavica, inače samohrana majka dva dječaka.

Direktorica škole Emilija Rajić Matić potvrdila je da je dječak epileptičar i da je i ranije imao epi-napade.

– Ništa se strašno nije desilo. Odmah smo alarmirali Hitnu pomoć i po njihovom dolasku dječak je bio svjestan i na nogama. U ponedeljak će u školu – kaže direktorica.

Telegraf / putem-islama.com

Back to top button