OKRŠAJ PREKO FEJSA: Cura objavila njegovu fotografiju s drugom, ali niti on joj nije ostao dužan…

Bijesna jer ju je varao, djevojka je objavila fotografiju svojeg dečka kako drugu drži za stražnjicu. Međutim, on joj nije ostao dužan. Napisao je odgovor zašto si je pronašao drugu, zbog kojeg je požalila što ga je javno optužila za nevjeru.

Objavila je ovu fotografiju i optužila dečka za nevjeru. “Znači, ovim se baviš dok sam ja na poslu? Čekaš da ja odem, pa onda nazoveš svoju malu *roljicu? Misliš da si bolji od mene? Ti nisi muškarac, ti si kukavica”, napala ga je grubim riječima.

Muškarac joj nije ostao dužan. Brzo je odgovorio na njezine optužbe. Niti on nije bio blag, uzvratio je svom silom.

“Misliš samo tako objaviti ovo, kao da se ništa drugo nije dogodilo? Misliš me staviti na stup srama i očekuješ da ne kažem ništa? Zašto ne kažeš svojim glupim prijateljicama kako si spavala s Robom, mojim najboljim prijateljem? Dok sam bio u bolnici? Zašto im ne kažeš kako si me molila da te ne ostavim, jer nisi u stanju brinuti se za sebe? Zašto im ne priznaš da si posao koji imaš dobila jer si šefu pokazala sise”, glasio je prvi dio njegovog odgovora, ali momak tu nije stao.

“Da, viđam se sa drugom, ali samo zato što ti i ja više nismo par. Ti si mi samo sustanarka. Ne volim te. Ne želim živjeti s tobom. Ne znam što još uvijek radiš ovdje. O, znam. Ne možeš si priuštiti stanarinu. Curo, imaš 26 godina, saberi se. Nitko neće uzdržavati tvoje bankrotirano dupe”, napisao joj je.

Međutim, to mu nije bilo dovoljno. Odlučio ju je “zakucati” do kraja. Napisao je post, nakon kojeg je, konačno, pokupila svoje stvari i napustila stan.

“..i jedina *rolja u ovoj priči je ona koja me sinoć molila da mi ga popuši, ali sam ju žednu poslao na kauž. TI”, bio je brutalan njezin bivši.

Back to top button