SKANDAL U RIJALITIJU: Majka i kćerka se fizički obračunale! Siktala je na nju pa joj opalila šamar!

Kada je organizovana “Igra istine” u kojoj su Teodora Džehverović i Anđelo Ranković objasnili zadrugarima zbog čega su imali posljednju svađu, došlo je do sukoba između majke i kćerke, pa čak i fizičkog obračuna. Čini se da je plavuša nesigurna u ljubav svog dečka, pa mu često prebaci kada on ima komunikacijom sa Anom Korać.

“Problem koji se desio sinoć jeste što ja danima unazad, nekad tako kad prođe ili se nešto desi, prokomentarišem to što se desilo sa Anom, nabacim mu to na nos. Njemu to smeta. Misli da sam pretjerala i da mu to smeta, misli da sam pretjerala, ne može to da sluša više. Ja znam da sam pretjerala, inače moj karakter je takav, ne mogu da prećutim. Nemam ništa protiv Ane, ja nju ne gledam kao krivca, ja sa njom nikad nisam imala nesuglasice, jednostavno ovo radim ne zato što sam ljubomorna na nju kao osobu, već zbog svega što se desilo sa njom i ja sam prešla preko toga ali nisam zaboravila i ne mogu da zaboravim. Zbog toga smo se mi posvađali”, objasnila je Teodora.

“Je.aću ti mater, sad ću ja da ti prekinem vezu. Skini naočare, da ti vidim oči. Zašto si ćutala cijeli dan danas i pravila se luda. Ti si problem. Treba ja da znam prva. Hoću ja već jednom da čujem tu istinu”, vikala je Gordana na Teodoru.

“Ne možete da se bijete pred pet miliona ljudi. Ošamarila je i skinula naočare”, rekla je Snežana Mišković Viktorija.

“Nisam ja došla ovdje budalu da izigravam, da me zaje*avate i ovdje. Malo sam vas gledala napolju pa sad i ovdje da vas gledam. Nećeš da smiriš strasti. Ovog puta ćeš da odgovaraš za svoje postupke…Najboje je da raskinete, da spasite jedno drugo. Nema tu ljubavi ni ničega,” siktala je Goca.

(Kurir)

Back to top button