MARIJI SE UDVARAO TAKMIČAR: ‘Ti si baš hrabar!’

Mariji Šerifović (33) udvarao se muškarac! Sa članicom žirija „Zvezda Granda“ otvoreno je flertovao takmičar Robert Tadić (21), posvetivši joj pjesmu „Srno moja malena“!

Marija je u posljednjoj emisiji ovog šoua doživjela veliko iznenađenje kada je 21-godišnji mladić iz Austrije počeo da joj se udvara. Čim ju je ugledao, takmičar ju je fiksirao pogledom i pjevao joj ljubavne stihove. Iako je Šerifovićku i ostale članove žirija ovo nasmijalo, Robert nije odustao. On je Marijin osmijeh shvatio kao zeleno svjetlo da krene ka njenom stolu, a pjevačica je prihvatila njegovo udvaranje, pa je sjela pored njega i zapjevala. Ipak, Robert je od iznenađenja i treme počeo da falšira, zbog čega nije prošao u drugi krug. Kada je završio nastup, Saša Popović mu je rekao:

– Mi smo ti spustili zidove da ti damo šansu za drugu pjesmu. Ali, kada si vidio Mariju, ti si u nju gledao kao mače u krompiraču. Međutim, kada si sjeo pored nje, ugasio si se.

Na to se nadovezala Jelena Karleuša i poručila takmičaru da se na pogrešnu nameračio.

– Ja samo mogu da kažem, Roberte, da si se u pogrešnoj crkvi pomolio. Ti nisi Marijin tip. Ona se ne loži na to. Ne pada na te fore „klekni, sjedni, čučni“ – rekla je ona, aludirajući na to da je Šerifovićka priznala da voli žene.

– Ja mislim da o ukusima ne treba da se raspravlja – pomirljivo je rekao Robert.

Međutim, Mariji se ovaj momak dopao!

– Moram da priznam da je dečko baš car. Duhovit je, simpatičan, hrabar – rekla je ona kroz smijeh.

(Express/Kurir)

Back to top button