AKO IMATE ANDROID, DANAS MI ČASTIMO: Poklanjamo linkove za skidanje 5 najboljih aplikacija koje ćete obožavati dok vozite

Ako već ionako koristite Facebook Messenger kao omiljenu metodu komunikacije, vjerujemo da će vas obradovati vijest da app radi i na Android Autu.

Na prikazu ćete tako moći vidjeti poruke te možete stisnuti Play da biste ih preslušali. Ako vas prijatelji zatrpavaju porukama tijekom vožnje, a to vam počinje polako ići na živce, uvijek možete pritisnuti I’m driving right now kako biste im dali do znanja da ‘sada nije baš najbolje vrijeme’.

Facebook Messenger možete skinuti ovdje.

Postoji izvjesna šansa da već na smartfon niste instalirali Google Maps, no u slučaju Android Auta to vam svesrdno preporučujemo. Sučelje auto-verzije Google Mapsa je sažeto i pojednostavljeno kako vam ne bi smetalo pri vožnji, a snalaženje mapom je elegantno i u velikoj većini slučajeva zapanjujuće precizno.

Google Maps možete skinuti ovdje.

Ako volite radio, a ne slušaju vam se lokalne stanice, iHeartRadio nudi stotine alternativnih opcija. Aplikacija je besplatna, što znači da ne postoji nikakav rizik ako ju odlučite isprobati.

U Android Autu moguće je birati stanice po žanru ili lokalitetu.

App možete skinuti ovdje.

Spadate li među one koji vole slušati američke policijske radio stanice? Ako jeste, Scanner Radio je prava stvar za vas. Nekima će se, vjerujemo, ideja slušanja prve pomoći posred vožnje činiti malo čudnom, no neki vole vidjeti što se zbiva u velikim gradovima SAD-a.

Znatiželjnici Scanner Radio mogu skinuti ovdje.

TuneIn Radio spada među najpopularnije mobilne radio aplikacije. On korisniku nudi tisuće različitih radio stanica za glazbu, sport, razgovore i slično. Android Auto verzija TuneIna cijelo iskustvo seli u vaše vozilo, zajedno sa pojednostavljenim sučeljem.

Aplikaciju možete skinuti ovdje.

Izvor SB T’Portal

Back to top button