SALKIĆ PORUČIO DODIKU: Ja sam čovjek koji je prošao kroz dva logora i ne postoji novac zbog kojeg ću izdati interese svog naroda

Dodik je danas izjavio da je “krajnje vrijeme da se Ramiz Salkić sam disciplinuje, da smanji doživljaje i pripazi šta priča”, a nakon što je potpredsjednik RS-a ocijenio da Dodik “radi na uspostavljanju oružanih formacija”.

– U Dodikovoj izjavi nisam vidio da je demantovao bila šta od navoda koje sam iznio. S druge strane, ugledni svjetski mediji premijeli su identičnu analizu. Dakle, nije to izmišljotina Ramiza Salkića. Ja nikada ne iznosim laži i uvijek govorim istinu. Razumijem da je Dodik krenuo uz pomoć nekih Bošnjaka da radi na mojoj diskreditaciiji, ali je vidio da to nije urodilo plodom unutar bošnjačkog naroda, građana koji su mene birali, pa sada pokušava iskoristiti neke druge metode.

Mene se ne može zaplašiti jer ja sam čovjek koji je prošao kroz dva logora i nastavit ću borbu za moj narod i moju državu Bosnu i Hercegovinu šta god to značilo i šta god o tome mislio Milorad Dodik, ja sam neko ko se ne može kupiti i ne postoji novac zbog kojeg ću izdati interese svog naroda – kaže Salkić.

Istocnabosna.com

Back to top button