OPŠTI HAOS U LJUBAVNOM GNEZDU: Luna i Sloba se častili sočnim uvredama nakon svađe sa Kijom! (VIDEO)

Luna Đogani i Sloba Radanović imali su svađu u toku pitanja gledalaca sa pevačevom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar. Po završetu te rasprave u toku koje je Kristina Kockar rekla Luni da voli još uvek svog supruga, blogerka i pevač su se međusobno posvađali za stolom.

Autor: RTV Pink

Pitao sam te pitanje na koje moraš da mi odgovoriš! Jesam li te ikada slagao ovde? Pa onda? Ni sada te nisam slagao! Zašto se na mene d*kaš?! Pun mi je više k*rac! – rekao je pevač Luni.

Autor: RTV Pink

Je l’ možeš da prekineš da se dereš na mene?! Slobo, nemoj da se derendžaš na mene ili pričaj lepo ili nemoj da se dereš! Ne napadam te, pričam sa tobom! Debilu jedan! Sram te bilo! Dereš se na mene pred svima, kakav retard! Uvek napraviš od mene debila, jer si se u*rao! – izjavila je blogerka.

Autor: RTV Pink

Pričaj sama sa sobom! Jesam li ja debil?! A? Dugo se nismo svađali! Ne dozvoljavaš mi da ti kažem! Mrš! – odgovorio je ljutito Radanović.
Kako je izgledala svađa između Lune i Slobe, za stolom u dnevnoj sobi, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Izvor: Pink.rs; Foto: RTV Pink

Back to top button