Milica Pavlović: Odrasla sam bez majke i nikad nisam poželjela da se zbližim sa njom!

Mlada pevačica Milica Pavlović jedna je od rijetkih na srbijanskoj javnoj sceni kojoj je pošlo za rukom da za samo tri i po godine od anonimne djevojke postane jedna od najpopularnijih pjevačica, čiji se nastupi zakazuju mesecima unaprijed.

Mlada pjevačica Milica Pavlović jedna je od rijetkih na srbijanskoj javnoj sceni kojoj je pošlo za rukom da za samo tri i po godine od anonimne djevojke postane jedna od najpopularnijih pjevačica, čiji se nastupi zakazuju mesecima unaprijed.

Vodeći se izrekom da je vjera u sebe prva tajna uspjeha, popularna brineta uvijek se trudila da bude najbolja u onome što radi i da pomjera granice u poslu kojim se bavi. Iako je odrasla bez majčine podrške, baka i deka koji su je čuvali uspjeli su da joj pruže neizmjernu ljubav, a oslonac koji ima u ocu nikada nije izostao.

Za ovom vrckavom dvadesettrogodišnjakinjom uvijek se diže prašina, a jedna od stalnih tema vezanih za njen intimni život je odsustvo emotivnog partnera. Sama kaže da nikada nije bila u ozbiljnoj vezi. Pored svih poslovnih ambicija, njena iskrena želja je da zasnuje skladnu porodicu, koja će joj biti svetinja, a zbog djece bi bila spremna da se odrekne svega, čak i da zapostavi karijeru.

Dok ne dođe pravo vrijeme za brak i potomstvo, pjevačica rođena u Švajcarskoj, koja je djetinjstvo provela u selu Gornji Bunibrod pored Leskovca, ima velike poslovne planove, a publiku će uskoro obradovati i novim singlom.

-Da li baka i deka u potpunosti uspeli da vam zamijene majčinsku figuru ili vam je ipak majka nedostajala u životu?

“Jesu, o tome sam mnogo puta pričala.”

Jeste li ipak nekada poželeli da se zbližite sa majkom?

“Ne.”

Da li bi moglo da se dogodi da zapostavite vašu djecu zbog posla?

“Nikada tako nešto ne bih uradila. Djeca su najvažnija.”

Imate li želju da se ostvarite kao majka posle tridesete ili ne biste imali ništa protiv da vam se to uskoro desi?

“Kad god se desi dobro je. Djeca su uvek dar od Boga, a za sve ostalo može da se nađe vrijeme.”

Izvor: Svet