TATA I JA IDEMO DA SE UBIJEMO: Stravičan vapaj dečaka iz Niša dok ga je otac vodio u smrt!

Sedmogodišnjak vrištao kad je njegov otac telefonom zvao komšije i najavio da će ubiti obojicu, a potom kolima udario u drugi auto, dečak preživeo, otac poginuo

„Idemo da se ubijemo tata i ja“, kroz vrisku sam čuo reči dečaka dok nam je njegov otac telefonirao da najavi „kakvo će čudo da napravi“. Kazao nam je da je dete kod njega, da više ne treba niko da ga čuva i da ga on vodi sa sobom u „bolji svet“. Ne mogu da shvatim kako mu nije bilo žao rođenog deteta.


FOTO: M.M.

Ovako počinje potresnu priču Filip Mitrović, komšija Miroslava Mitića (33) iz Niša koji je u sredu uveče namerno izazvao saobraćajnu nesreću u blizini Leskovca u nameri da ubije svog sedmogodišnjeg sina i sebe. Na sreću, mališan je prošao sa lakšim povredama, kao i vozač automobila u koji se Miroslav zabio ukradenim „golfom“, dok je on preminuo u leskovačkoj bolnici.

Bežao od policije

Miroslav, koji je rodom iz leskovačog sela Bobište, živeo je kao podstanar u Avalskoj ulici u niškom naselju Apelovac. On se skrivao od policije od 8. februara, kada je osumnjičen da je ukrao dva i po kilometra ograde sa auto-puta Niš-Dimitrovgrad. Otad nije ni dolazio kući, a mališana su čuvale komšije Nebojša Mitrović i njegovi sinovi Filip i Stefan.

kurir.rs

Back to top button