Zapalio majčin audi jer ga majstor nije primio

Foto: Ilustracija | Zapalio majčin audi jer ga majstor nije primio

ZVORNIK – Dvadesetšestogodišnji Rade T. iz Zvornika uhapšen je zbog sumnje da je nožem prijetio lokalnom automehaničaru, koji nije mogao odmah da pregleda audi koji mu je dovezen.

Štaviše, mladić je pritom i zapalio to vozilo, koje je koristio, a vlasništvo je njegove majke! Radeta je u četvrtak uhapsila policija iz Kozluka, a tereti ga za nasilničko ponašanje.

Prethodno je lokalnoj policijskoj stanici, oko 13 časova, prijavljeno da je u mjestu Pilica zapaljen audi, nakon čega je prijavljeno i da Rade prijeti nožem automehaničaru, a koji je požar i prijavio.

Policajci su odmah izašli na teren te utvrdili da je audi zapalio Rade, a zatim je nožem pokušao napasti majstora.

“Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv R.T. će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog nasilničkog ponašanja”, saopštio je Miljan Bobar, portparol Policijske uprave Zvornik.

Nezvanično saznajemo da se vjeruje da je Radeta iznerviralo to što mu je majstor rekao da dođe kasnije, zbog čega je zapalio majčino vozilo, a zatim otišao kući. Vratio se sa nožem u ruci.

“Kako se sumnja, zaprijetio je majstoru i dvojici njegovih sinova, i rekao im da će im zapaliti kuću. Fizičkog obračuna nije bilo. Radetu je nekako ispao nož iz ruke, nakon čega je otišao kući, gdje ga je policija i pronašla te uhapsila”, objašnjava izvor “Nezavisnih”.

Nezavisne.com

Back to top button