Ja sam retard, dobijam napad ludila, ohladila sam se od tebe! Luna odlijepila, jecala, šutirala nogom u zid, udarala se rukama u glavu, Sloba nije mogao da je umiri!

Opet je Luna upala u histeriju i Sloba bukvalno satima nije mogao da je umiri. Luna je ubijeđena da Sloba više ne želi da bude sa njom, iako ju je on ubjeđivao da to nije tačno.

– Ja sam budala, retard, hoću da idem kući, ohladila sam se od tebe… Eto, je l’ ti lakše sada, nije mi dobro, gušim se, dobijam napad ludila, dođe mi da sebi glavu otfikarim, sve mi je*eno smeta. Šta god da kažem nije dobro, ne mogu ništa da ti kažem, ti od toga napraviš je*enu svađu. Vidim da ti nije lijepo sa mnom. Šta bi bilo kada bi ti sad završio sa mnom, ispao bi debil – ridala je Luna koja je prvo nekoliko puta udarila nogom u zid, a potom i sebi udarila par šamara.

Na to je Sloba uzvratio riječima:

– Popi*am ti se i pose*em na takva razmišljanja!

– Jesi li srećan jer sam se ohladila od tebe – nastavila je histerična Luna, a Radanović joj je odgovorio:

– Je l’ se ti zaje*avaš sa mnom?

– Osjećam da nešto nije u redu. Vidim da ti je dovde mene – nije posustajala Luna.

– Ti nisi normalna, ti si budala – rekao joj je Radanović.

– Osjećam da sve radiš na silu, da ne znaš kako da mi kažeš da je među nama gotovo – bila je uporna Luna.

– Traži razgovor sa psihologom, ali mislim da niko sa strane ne može da ti pomogne bolje nego ti sama sebi. Jesi li bar jednom probala da meni kažeš kako se osjećaš. Praviš problem tamo gdje ga nema, to je moje iskreno mišljenje… I šta sad kao, posvađani smo. I na čemu smo ti i ja sad – zaključio je Sloba.

(Telegraf.rs)

Back to top button