SVE ĆE POSTATI PEPEO I DIM! Legenda Sinan ULAZI U ZADRUGU?! Imaće posebnu MISIJU: Nema veze sa pjevanjem

Legendarni pevač narodne muzike Sinan Sakić i njegova ćerka Đulkica dobili su ponudu da učešće u rijalitiju “Zadruga”, piše Kurir.

Pevačeva naslednica danas je, u popodnevnim časovima, imala sastanak sa čelnicima Pinka povodom ulaska u rijaliti, dok će kralj nekadašnjeg “Južnog vetra” o tome razgovarati kada se vrati sa odmora na Tajlandu.

S obzirom na to da je Đulkica verni gledalac “Zadruge” i da je javno i žestoko komentarisala učesnike, produkcija je odlučila da je ubaci u igru, ali sa posebnim zadacima. Poznato je da ona od početka podržava Kiju Kockar, dok Lunu Đogani i Slobu Radanovića ne može da podnese jer je uvek bila protivnik preljube. Zato se očekuje da će napraviti darmar čim uđe u “Zadrugu”, a njen ulazak producenti planiraju na Dan žena!

Produkcija takođe želi i Sinana u rijalitiju iz više razloga. Pored toga što je velika zvezda bivše Jugoslavije, on je veoma zanimljiv i duhovit. Iako je poslednjih meseci bio zdravstveno ugrožen, on se sada dobro oseća i sastanak s njim očekuju čim se vrati sa odmora na Tajlandu.

Đulkica je potvrdila ova saznanja:

– Dobila sam ponudu za rijaliti! Volela bih da uđem i takmičim se, uslovi me, iskreno, ne zanimaju previše. Koliko god honorar da dobijem, sve ću dati u humanitarne svrhe. Nije mi prioritet novac, već dobra zabava. Što se tiče onog ljubavnog trougla između Kije, Slobe i Lune, sigurna sam da ću ga rasturiti (smeh)! Ulazim kao Kijina podrška, ali iskreno – malo sam se razočarala u nju. Zaista je cenim i poštujem, ali neshvatljivo mi je da ti komuniciraš i smeješ se s nekim ko te vara pred očima! Na kraju ona Luna ispada najpametnija i najiskrenija. Iskreno, briga me za njih! Idem zbog sebe, da se ja malo zabavim – kaže Đulkica i dodaje da ju je otac podržao u želji da postane rijaliti učesnik.

– Tata nema ništa protiv. Imam njegovu podršku i rekao mi je da odlučim kako ja smatram da treba. On je trenutno na odmoru i ne može da se bavi rijalitijima – završava Sakićeva.

Kurir

Back to top button