Enis Bešlagić odgovorio domaćim političarima koji žele rat u BiH: Evo vam!

Najpopularniiji bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić poznat je kao čovjek koji se ne libi suprotstaviti političarima kad god se za to ukaže prilika. Ovaj sjajni čovjek prije dvije godine je digao cijelu državu na noge nakon svog patriotskog govora u Mostaru.

Od tog trenutka gotovo su zamrle sve njegove glumačke aktivnosti. Enis se našao na meti mrzitelja istine. Situacija se ne mijenja, ali ljubav fanova prema njemu ne prestaje.

Enis se s vremena na vrijeme oglasi na svojim društvenim mrežama, a nakon silne bure koja se digla nakon izjava domaćih političara o ratu u BiH, Bešlagić je odlučio da se obrati fanovima.

“Opet se škripje zubima i s’ ove i s’ one strane…i opet se žuri ljudima da siđu na niske grane.I ko me to stavlja u red..veže mi zvonce za vrat i kaze: “ili si njihov, ili si nas druge nemaš”, napisao je Enis.

A onda je objavio i video svog posljednjeg govora uz poruku: Evo ti odgovor političarima! Sve ovo je izazvalo izuzetne reakcije publike koja Enisa voli više nego ijednu drugu javnu ličnost. Šta reći osim bravo majstore!

bosniaks.info

Back to top button